DE KONING, dat bent U, en vooral … uw werknemers! Het succes van uw bedrijf hangt immers af van hun productiviteit en plezier in het werk. Ondanks het naleven van de ARBO voorschriften, kan de combinatie van een hoge werkdruk en veelvuldig achter een beeldscherm werken resulteren in klachten zoals stijve nek, pijnlijke schouders, muisarm (RSI), rugpijn, e.d.

Uiteindelijk leidt dit vaak tot een verhoogd ziekteverzuim met alle gevolgen vandien. U kunt dit helpen voorkomen door TROON in te schakelen. Problemen worden vroegtijdig gesignaleerd en aangepakt op de werkplek zelf – TROON komt naar U toe. Daarnaast krijgen niet alleen uw werknemers extra aandacht – maar U ook!

De overheid vindt massages op de werkplek zo nuttig, dat zij sinds 21 december 2001 de kosten geheel fiscaal aftrekbaar heeft gemaakt voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, zelfs als van de medewerkers een eigen bijdrage wordt gevraagd. Ook de BTW is verrekenbaar. Non-profit organisaties kunnen de massages in mindering brengen op hun loonheffing.

Sinds 2006 bestaat ook de mogelijkheid voor uw medewerkers om stoelmassages vergoed te krijgen door een aantal zorgverzekeraars.

Deze bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de diensten van TROON