Even voorstellen

Mijn naam is Anton de Haan. Sinds 2007 verzorg ik voor Troon Massage wekelijkse (stoel)massages bij op het Science Park terrein (o.a. het RIVM en Bilthoven Biologicals BV.)

Over de massage:

De massage neemt ongeveer 15 tot 20 minuten van je tijd in beslag. Ik geef o.a. shiatsu-massage (drukpuntmassage) welke over de kleding heen gegeven wordt. Het doel van de massage is om RSI te voorkomen, klachten aan nek, schouders en rug te verminderen en je een gevoel van ontspanning te geven.

Het is ook mogelijk om een oliemassage op de stoel of een half uur tafelmassage te krijgen. Tevens bied ik ook holistische massage aan (massage op therapeutische basis). De mogelijkheden zijn legio!

En wat gaat het kosten?

Je krijgt al een complete massage voor slechts € 17,50! (wekelijkse basis) en € 20,00 als je om de week komt. Betaling vindt plaats via de aanschaf van een 10-strippenkaart, maar kan eventueel ook contant per massage.

De Strippenkaart

Wil je geen strippenkaart aanschaffen maar toch regelmatig langskomen, dan kan dat ook. De strippenkaart is echter onbeperkt geldig en overdraagbaar. Je kunt hem dus ook eens aan iemand uitlenen (om een collega te verrassen!).

Waar en wanneer?

De massages vinden elke dinsdag, woensdag en donderdag plaats. De locatie is de ruimte van de fysiotherapeut, tegenover de fitness. (A9.001)

Klink goed! Hoe meld ik me aan?

Je kunt je bij mij aanmelden voor een gratis proefmassage via mail: info@troonmassage.nl of telefonisch op

06-14 79 55 80. Vermeld bij aanmelding je naam, doorkiesnummer en e-mailadres.

Tot Ziens!